Hotel Doina ***

 
Hotel Doina ***

Descriere unitate de cazare

Complexul turistic si balnear Doina (3*), recent renovat integral (2004), este situat in centrul statiunii Neptun, la o distanta de aproximativ 100 m de Gara Neptun si 300 m de plaja Marii Negre, intr-o zona ferita de agitatie, iar dotarile si serviciile oferite il fac o destinatie unica pentru relaxare si confort pe litoralul romanesc.

Hotelul Doina pune la dispozitia turistilor camere moderne si confortabile dotate cu incalzire centrala pentru sezonul rece si aer conditionat pentru sezonul cald, sase dintre acestea fiind camere speciale pentru persoane cu handicap, parcare proprie, lifturi, piscina interioara cu acces gratuit pentru clienti, restaurant climatizat de mare capacitate (Restaurantul Doina) si bar cu o frumoasa terasa (Braseria Doina).

Pe langa bioclimatul maritim specific bogat in aerosoli, baile de soare si apa marii in timpul verii, turistii pot beneficia de cure de tratament in cadrul renumitului centru de terapie, recuperare si intretinere al complexului (Policlinica balneara Doina), locul ideal pentru revitalizarea mintii si corpului, cu dotari moderne si personal medical cu inalta calificare.

Centrul International de Conferinte Neptun din Complexul Doina, este o constructie unica pe litoralul romanesc, care dispune de 4 sali cu o capacitate totala de 500 de locuri, cu mare mobilitate in organizarea spatiilor, dotate cu aer conditionat si echipament ultra-modern (acustica si sonorizare, sistem integrat pentru traducere simultana cu 300 casti, videoproiectoare, ecrane mobile, conectare la Internet, sisteme de panotaj).

Complexul Doina organizeaza cu succes diverse si complexe evenimente (conferinte, cursuri de formare, lansari de produse, banchete, receptii, petreceri, nunti, botezuri etc.), atat in cadrul Centrului International de Conferinte Neptun, cat si in cadrul Restaurantului Doina si Braseriei Doina.

Servicii & facilitati

parcare lift seif restaurant, terasa & bar spectacole live centru de tratament balnear piscina sala fitness sauna centru de conferinte Internet aer conditionat incalzire centrala acces special pentru persoane cu handicap

Dotari

Complexul Doina (3*) din statiunea Neptun ofera turistilor:

 • Hotelul Doina (3*), cu o capacitate de 320 camere recent renovate, cu dotari moderne (apartamente, camere duble si camere single) si servicii la cele mai inalte standarde.

  Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la Internet.
  La parter exista 6 camere speciale pentru persoane cu handicap.

  Hotelul ofera serviciu permanent si complet de receptie (include seif pentru valori, camera pentru bagaje, schimb valutar etc.), dispune de parcare proprie, 4 ascensoare, piscina interioara (acces gratuit pentru clienti), farmacie, restaurant climatizat, bar cu terasa, sali de conferinta si birouri.

 • Restaurantul Doina, de mare capacitate, dotat cu aer conditionat si Braseria Doina (bar cu terasa), localuri care ofera o varietate delicioasa de mancaruri traditionale romanesti si specialitati culinare internationale, si unde au loc spectacole live (muzica, dans) si se organizeaza cu succes evenimente speciale (seri festive, aniversari, receptii, cocktail-uri etc.).

 • Centrul International de Conferinte Neptun, constructie recenta (anul 2004), unica pe litoralul romanesc, cladire mobilata modern, care dispune de 4 sali (Tomis, Callatis, Romania si Europa) cu mare mobilitate in organizarea spatiilor, dotate cu aer conditionat, acustica si sonorizare, sistem integrat pentru traducere simultana cu 300 casti, videoproiectoare, ecrane mobile, conectare la Internet, sisteme de panotaj:
  - 2 sali cu capacitatea de 50 locuri fiecare;
  - 1 sala cu capacitatea de 100 de locuri;
  - 1 sala cu capacitatea de 300 locuri.
  Spatiosul centru de conferinte dispune si de birouri, spatii si oficii destinate pauzei de cafea, garderoba, salon pentru oficiali si terase.

 • Policlinica balneara Doina, centru de terapie, recuperare si intretinere de renume international, care ofera tratamente eficiente, personal medical cu inalta calificare si dotari moderne intr-o viziune arhitecturala deosebita.

  Policlinica a fost renovata recent, are acces direct din hotel si efectueaza un ansamblu complex de proceduri de tratament:
  - hidroterapie (dus masaj, dus subacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol)
  - electroterapie (ultrasunete, Diadinamic, magnetodiaflux, nemectron, bai galvanice)
  - masaj uscat
  - microsauna si infrarosii
  - aerosoli
  - gimnastica medicala
  - impachetari cu parafina

  Unul din factorii naturali de tratament care este folosit cu succes in curele balneare este namolul extras din lacul Techirghiol, folosit la impachetari calde sau bai de namol.

  In paralel cu tratamentele balneare, turistii pot beneficia de renumita cura Gerovital, tratament cosmetic care contribuie la prevenirea imbatranirii, cresterea capacitatii intelectuale si de munca, elimina depresia, anxietatea, amelioreaza circulatia sanguina, formula originala elaborata de profesorul Ana Aslan, avand ca substanta de baza procaina. Tratamentul pentru fata poate fi asociat cu tratament cosmetic pentru corp intr-un complex de proceduri care cuprinde: masaj, aromoterapie, limfodrenaj, vibromasaj, sauna, ultraviolete, reflexoterapie.

  Policlinica deruleaza contracte cu Casa Nationala de Pensii si Casa de Asigurari de Sanatate.

Facilitati pentru copii

 • Se acorda gratuitate la cazare (micul dejun se plateste integral) pentru maxim 2 copii in varsta de pana la 14 ani impliniti care se cazeaza in camera cu 2 adulti platitori integral.
 • In cazul in care se solicita pat suplimentar (maxim un pat intr-o camera dubla) se va plati 50% din tariful de cazare platit de adult, fara micul dejun care se plateste integral.
 • Copiii intre 14 si 16 ani impliniti care se cazeaza in camera cu 2 adulti platitori integral platesc 70% din tariful de cazare fara mic dejun si pot primi un pat suplimentar.
 • In cazul copiilor care solicita servicii de masa (dejun sau cina) se achita 50% din contravaloarea mesei.

Oferta

Tarifele sunt exprimate in lei / noapte / unitate de cazare, cu mic dejun inclus.

Perioada 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-14.07 15.07-25.08 26.08-15.09 16.09-15.10
Hotel Doina
[lei/noapte/unitate de cazare, mic dejun inclus]
camera dubla (etaj)
camera dubla (parter)
apartament
165
154
220
176
165
238
242
220
335
286
264
402
242
220
335
176
165
238
Tratament balnear - Turisti romani
3 proceduri/zi, 6 zile/saptamana
2 proceduri/zi, 6 zile/saptamana
64
39
64
39
64
39
64
39
64
39
64
39
Tratament balnear - Turisti straini
3 proceduri/zi, 6 zile/saptamana
4 proceduri/zi, 6 zile/saptamana
88
110
88
110
88
110
88
110
88
110
88
110
Servicii de masa (pranz/cina)
[lei/zi/persoana]
Restaurant Doina
Braseria Dunarea
30
35
30
35
30
35
30
35
30
35
30
35

Servicii de masa si cazare

 • Tarifele de cazare includ mic dejun (bufet) la Hotel Doina, in valoare de 25 lei/persoana/zi.
 • Masa principala (pranz sau cina) se acorda in sistem fisa cont sau meniu fix, cu 3 variante la alegere.
 • Camera single reprezinta 80% din valoarea camerei duble.
 • Piscina acoperita din Policlinica Doina este gratuita pentru turistii hotelului Doina, in afara programului de cura balneara.
 • Nu este permis accesul cu animale de companie in hotel.

OFERTE SPECIALE

 • Oferta Inscrieri timpurii
  Pentru inscrierile facute pana la data de 30.04 se acorda 10% reducere din tariful de cazare fara mic dejun.

 • Oferta Platesti 5 si stai 6 zile sau platesti 6 si stai 7 zile
  Se acorda o noapte de cazare gratuita pentru sejururi cuprinse in perioadele 01.05 - 30.06 si 26.08 - 15.10.

 • Oferta Minivacanta 1 Mai / Paste
  Pentru perioada 01.05 - 07.05 sau perioada Pastelui, hotel Doina (3*) din statiunea Neptun ofera urmatoarele:
  Tarife si servicii
  - sejur minim obligatoriu: 2 nopti;
  - servicii obligatorii: cazare cu mic dejun = 143 lei/camera dubla/noapte; masa traditionala de Paste = 45 lei/persoana (in cazul in care sejurul cuprinde Pastele)
  - supliment camera single: 28 lei/noapte;
  - servicii optionale: masa principala (sistem fisa cont) = 35 lei/persoana/masa/zi;
  Facilitati oferite
  - hotel incalzit cu acces direct la restaurant si policlinica;
  - acces gratuit la piscina acoperita din policlinica Doina si la sala de finess;
  - copiii pana la 14 ani au gratuitate la cazare daca se cazeaza in camera cu doi adulti, maxim 2 copii intr-o camera dubla;

 • Oferta Pentru sanatatea ta!
  a. In extrasezon (mai-iunie si septembrie-octombrie), pentru un sejur de minim 6 nopti, se ofera la tariful de 210 lei/camera dubla/noapte un pachet care include: cazare, mic dejun bufet, 3 proceduri de tratament.
  b. In sezon (iulie-august), pentru un sejur de minim 6 nopti, se ofera la tariful de 260 lei/camera dubla/noapte un pachet care include: cazare, mic dejun bufet, 3 proceduri de tratament.

  Precizari:
  Oferta este valabila numai pentru cetatenii romani si acopera urmatoarele tratamente: masaj uscat, electroterapie, piscina, gimnastica medicala, bai cu namol si masaj cu namol. Celelalte terapii se achita separat.

 • Oferta Reducere pentru masa
  Se acorda 15% reducere din tariful de cazare cu mic dejun la hotel Doina pentru cei ce cumpara cel putin o masa principala.

(!) Niciuna dintre ofertele descrise mai sus nu se cumuleaza.

Localizare unitate de cazare

Coordonate GPS: 43.873086, 28.598061


 • 0 Agentia Neptun Olimp garanteaza informatiile prezentate si rezervarile efectuate pentru aceasta oferta

Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***

Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***

Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***
Hotel Doina ***


Current Reviews: 5