Hotel Marea Neagra ***

 
Hotel Marea Neagra ***

Descriere unitate de cazare

Hotel-restaurant Marea Neagra (3*) este situat intr-o zona linistita si bogata in vegetatie din nordul statiunii Mamaia, la o distanta de doar 50 de metri de plaja.

Construit in anul 2006, acest hotel dotat cu centrala proprie pe gaze este deschis tot timpul anului si ofera parcare, servicii de receptie, Internet wireless si spatii de cazare generoase cu grup sanitar propriu si aer conditionat.

Pe langa hotel, complexul dispus pe o suprafata de 1500 mp include si renumitul restaurant "Marea Neagra", construit in anul 1966 si renovat complet, extins si modernizat in anul 2006, odata cu intreg complexul.
Cele doua saloane interioare de mare capacitate cu arhitectura deosebita si terasa exterioara inconjurata de mult spatiu verde, meniul diversificat si serviciile de calitate fac din acest restaurant o locatie ideala pentru nunti, botezuri, aniversari, petreceri, intalniri de afaceri sau cine intime.

Servicii & facilitati

parcare restaurant, terasa & bar Internet wireless aer conditionat incalzire centrala

Dotari

Hotel Marea Neagra (3*) din statiunea Mamaia ofera turistilor:

 • Parcare (acces gratuit pentru oaspeti, in limita disponibilitatii)

 • Servicii complete de receptie

 • Cazare in 24 de camere duble, 3 camere triple si 14 apartamente, toate dotate cu:
  - grup sanitar cu cada
  - minibar
  - televizor si cablu TV
  - telefon
  - aer conditionat
  - sistem de incalzire centrala
  - Internet wireless
  - uscator de par (la solicitare, se obtine gratuit de la Receptie)
  - fier de calcat (la solicitare, se obtine gratuit de la Receptie)

  Camere duble sunt toate dispuse pe un singur etaj, au o suprafata cuprinsa intre 18 si 22 mp si sunt dotate fie cu un pat matrimonial, fie cu doua paturi twin.

  Camere triple sunt toate dispuse pe un singur etaj, au o suprafata de aproximativ 32 mp si sunt dotate fie cu un pat dublu si un pat single, fie cu un pat dublu si un pat extensibil.

  Apartamentele sunt toate dispuse pe un singur etaj, au o suprafata cuprinsa intre 40 si 45 mp si sunt compuse fie din doua dormitoare separate, hol si o baie mare, fie din doua dormitoare interconectate si o baie mare.

 • Renumitul restaurant "Marea Neagra", construit in anul 1966, renovat complet, extins si modernizat in anul 2006, are doua saloane interioare, cu capacitatea de 150, respectiv 250 de locuri, o terasa exterioara inconjurata de spatiu verde cu capacitatea de 250 de locuri si un bar de zi.

  Delicioasele preparate traditionale romanesti si internationale, serviciile de calitate si arhitectura deosebita, cu spatii delimitate prin arcade medievale, fac din acest restaurant locatia ideala pentru organizarea de diverse evenimente, de la nunti pana la cine intime.

Facilitati copii

 • Copiii cu varsta pana la 8 ani (neimpliniti) stau gratuit cu parintii in camera,
  iar pentru cei cu varsta peste 8 ani se va plati 50% din pretul unui loc de cazare.

  La cerere, fiecare camera poate oferi spatiu pentru un singur pat suplimentar (valoarea acestuia este 80% din pretul unui loc de cazare).

Oferta

Tarifele sunt exprimate in lei / noapte / spatiu de cazare, calculate pentru 2 persoane in camera dubla, pentru 3 persoane in camera tripla si pentru 4 persoane in apartament, si includ mic dejun in regim bufet suedez.

Perioada Camera dubla Camera tripla Apartament
 

Precizari importante:
La cerere, fiecare camera poate oferi spatiu pentru un singur pat suplimentar (valoarea acestuia este 80% din pretul unui loc de cazare).

Localizare unitate de cazare

Coordonate GPS: 44.263446, 28.619079


View Larger Map

 • 0 Agentia Neptun Olimp garanteaza informatiile prezentate si rezervarile efectuate pentru aceasta oferta

Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***
Hotel Marea Neagra ***


Current Reviews: 1