Hotel Riviera ***

 
Hotel Riviera ***

Descriere unitate de cazare

Hotel Riviera (3*) este situat in zona centrala a statiunii Mamaia, in imediata apropiere a plajei.

Hotelul ofera parcare, servicii complete de receptie si cazare in camere spatioase cu aer conditionat, grup sanitar propriu si balcon cu vedere la mare.

Turistii au la dispozitie o piscina de mari dimensiuni prevazuta cu trambulina si zona delimitata pentru copii, precum si plaja privata amenajata, care include un loc de joaca pentru copii.

Restaurantul Riviera este compus din salon interior si terasa acoperita, care gazduieste si un bar de zi. Capacitatea mare, ambianta placuta si gama larga de preparate din bucataria romaneasca si internationala servite fac aceasta locatie perfecta pentru organizarea cu succes a numeroase si variate evenimente festive.

Situat la ultimul etaj al hotelului, Centrul de conferinte Riviera include doua sali de conferinta si o sala de consiliu, dotate cu aer conditionat si echipament complet.

Pentru o infatisare ingrijita dupa baile de soare si mare, in incinta hotelului se afla si un salon de coafura-frizerie.

Servicii & facilitati

parcare lift restaurant, terasa & bar room-service Internet wireless seif aer conditionat schimb valutar salon de coafura-frizerie centru de conferinte plaja amenajata piscina adulti & copii loc de joaca pentru copii

Dotari

Hotel Riviera (3*) din statiunea Mamaia ofera turistilor:

 • Parcare (acces gratuit pentru oaspeti, in limita disponibilitatii)

 • Servicii complete de receptie, atat gratuite (casete pentru valori), cat si contra cost (room-service, schimb valutar)

 • Cazare in 215 camere duble, 14 camere familiale (triple) si 1 apartament, intr-o structura de 14 etaje cu lift, toate dotate cu:
  - un pat matrimonial / doua paturi twin
  - grup sanitar cu cadita de dus
  - minibar
  - televizor si cablu TV
  - telefon
  - aer conditionat
  - balcon cu vedere la mare

  Camerele familiale (triple) sunt mai spatioase decat cele duble si sunt dotate cu un pat matrimonial si doua paturi suprapuse, fiind recomandate familiilor cu doi copii.

 • Restaurantul Riviera este compus din salon interior cu capacitatea de 350 locuri si terasa acoperita cu capacitatea de 200 locuri, care gazduieste si un bar de zi.
  Intr-o ambianta placuta, restaurantul ofera o gama larga de preparate din bucataria romaneasca si internationala, in diverse variante de servire (bufet, a la carte, meniuri fixe), organizand cu succes numeroase si variate evenimente festive.

 • Piscina de mari dimensiuni, cu trambulina si zone delimitate pentru adulti si pentru copii, amplasata pe o terasa mochetata, prevazuta cu sezlonguri, umbrele si dusuri

 • Plaja privata dotata cu sezlonguri si umbrele si loc de joaca pentru copii special amenajat pe nisip

 • Salon de coafura-frizerie in incinta hotelului

 • Centrul de conferinte Riviera, situat la etajul al XIV-lea al hotelului, include:
  - doua sali de conferinta cu capacitatea de pana la 120 locuri fiecare (in functie de tipul de aranjament)
  - o sala de consiliu cu capacitatea de 32 de locuri pe fotolii si canapele din piele si 16 locuri la masa rotunda
  Salile sunt dotate cu aer conditionat si echipament complet (flipchart, ecran de protectie, sonorizare, microfoane, tabla de scris).

Facilitati copii

 • Copiii cu varsta pana la 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.
 • Copiii cu varsta intre 2 si 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare ratuita (fara pat suplimentar) si o reducere pentru micul dejun (daca este cazul).
 • Copiii cu varsta intre 10 si 14 ani (neimpliniti) beneficiaza de 50% reducere din valoarea unui loc (pat suplimentar asigurat) si o reducere pentru micul dejun (daca este cazul).
 • Copiii cu varsta peste 14 ani achita 75% din valoarea unui loc (pat suplimentar asigurat) si 100% pentru micul dejun (daca este cazul).

Oferta

Tarifele sunt exprimate in lei / noapte / spatiu de cazare, calculate pentru 2 persoane in camera dubla si pentru 4 persoane in camera tripla.

Perioada Camera dubla Camera tripla Apartament de lux
 

Precizari importante:

Localizare unitate de cazare

Coordonate GPS: 44.245114, 28.622024


View Larger Map

 • 0 Agentia Neptun Olimp garanteaza informatiile prezentate si rezervarile efectuate pentru aceasta oferta

Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***

Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***

Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***
Hotel Riviera ***