Protectia datelor


Notificare privind protectia datelor cu caracter personal


Agentia de Turism Neptun Olimp Turism in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.Neptun-Olimp.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane ce viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari privind serviciile turistice oferite de noi. Scopul solicitarii datelor este furnizarea de servicii turistice si sunt necesare pentru efectuarea rezervarii. Datele dumneavoastra sunt utilizate de Agentia Neptun Olimp Turism si sunt comunicate numai unitatii / structurii de cazare rezervata de dumneavoastra. Orice informatie furnizata de dumneavoastra in calitate de turist va reprezenta acordul ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu scopurile mentionate mai jos:

- prelucrare comenzi / solicitari ale turistilor, in vederea rezervarii serviciilor turistice
- facturare servicii turistice
- solutionare cereri, intrebari, reclamatii
- inregistrarea informatiilor despre turisti in vederea oferirii de reduceri si beneficii in cadrul programelor de fidelizare
- contactarea turistilor (e-mail, telefon sau alte mijloace de comunicare)
- realizarea activitatilor de marketing ale Agentiei de Turism Neptun Olimp Turism 

Daca doriti ca informatiile dumneavoastra personale sa fie actualizate / corectate sau scoase din baza de date, ori sa fiti informat asupra modului de administrare a acestor date, ne puteti notifica la adresa: admin@neptun-olimp.com
 

Conform cerintelor Legii 677/2001 modificata si completata cu privire la prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Agentia de turism Neptun Olimp Turism are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.
Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestor informatii. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa.